top of page

CONTACT

Vragen of aanmelden voor online coaching?

Maak hier je pakketkeuze en ga aan de slag!

Kies hier het gewenste pakket
Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending!

FAQ

 • Wie wordt mijn coach?
  Je wordt gecoacht door beide Kateryna en Armin via een groepsapp of email.
 • Wie kan zich aanmelden?
  Iedereen boven de 16 jaar, die bereidt is om er voor de volle 100% voor te gaan en form video's te sturen, mag zich aanmelden voor de coaching. De coaching is geschikt voor vrouwen en mannen. Als jij jezelf herkent in een of meerdere onderstaande punten, dan is onze coaching wellicht voor jou: - Je wilt letten op voeding maar je weet niks van macro nutriënten. - Je hebt veel ge- jojo't en wilt daar vanaf. - Je wilt een gezondere lifestyle beginnen maar je weet niet hoe je moet beginnen. - Je hebt geen inspiratie voor gezonde maaltijden. - Je wilt graag meer hulp en ondersteuning bij je fit journey. - Je wilt graag meer leren over voeding en fitness. - Je wilt graag een effectief trainschema. - Je hebt moeite met het bepalen van je calorieën. - Je wilt je doelen behalen maar je weet niet wat haalbaar is en hoe je dat moet doen. - Je hebt geen motivatie maar wilt toch graag ergens beginnen. Als jij jezelf herkent in een of meerdere bovenstaande punten, dan is het afnemen van onze coaching een goede eerste stap.
 • Wordt er rekening gehouden met allergieen/ intoleranties/ is coaching mogelijk voor vegans of vegetariers?
  Ja, er wordt rekening gehouden met de bovenstaande. Het schema wordt afgestemd op jouw voorkeuren. Disclaimer: wij zijn zelf niet vegan weten daarom niet wat lekkere gerechten zijn.
 • Kan ik coaching combineren met mijn baan/ een druk leven/ het beoefenen van een andere sport?
  Ja, wij zorgen ervoor dat de voeding en training haalbaar is voor jou en dat het past binnen jouw leefstijl. Alles zal in overleg gaan.
 • Hoe vaak worden mijn schema's aangepast?
  Het aanpassen van je trainschema zal in overleg gaan. Wij raden aan om je 8/10 weken (of zolang als dat jij progressie blijft maken) je aan het schema te houden om progressive overload na te kunnen streven en het maximale te halen uit het schema. Elke paar week krijg je een voedingsschema voor 3 dagen waar je vanaf mag wijken. Het schema kan in overleg eerder worden aangepast.
Vestigingsadres: Aquamarijnstraat, 9743PE, Groningen
bottom of page